contentementWat vind jij belangrijk voor cultuur en hoe waardeer jij de inzet van jouw gemeente? Neem hier deel aan de bevraging, die onder andere wordt georganiseerd door FOV (Federatie Sociaal-Cultureel Werk)!

Fort VWe ontdekken er onder andere de Garden Citywijk en Fort 5. Klik hier voor meer info! Schrijf u in vóór 16 september!

beweging Vlaanderen EuropaDe Beweging Vlaanderen-Europa kent elk jaar tijdens Vlaanderen Feest! Gulden Sporen toe aan verdienstelijke Vlamingen die elk op hun manier een opmerkelijk spoor op cultureel, algemeen-maatschappelijk of economisch gebied vertegenwoordigen. De Beweging draagt ook mee de jaarlijkse toekenning van de Orde van de Vlaamse Leeuw.

trage wegendag1Organiseer een activiteit tijdens het campagneweekend van 14 en 15 oktober 2017! Ook vorig jaar was het Rodenbachfonds partner, gelinkt aan ons project Stappen langs de Schreve.

hobbymarkt 100Tijdens onze eerste DOE-MARKT, die op zondag 28 mei plaatsvond in Asse, kregen de vele bezoekers een mooi overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten, die er in de regio plaatsvinden. Een fotoverslag!