Beestenbos overhandiging cheque definitiefTijdens onze jaarlijkse ledendag, op zaterdag 20 oktober in Aalst, reikten we onze interne ‘Passie voor je buur(t)’-prijs uit. Ook dit jaar vielen twee afdelingen in de prijzen: ‘vzw Beestenbos Mol’ en ‘Gentse Vrije Fotografen’. Ze ontvingen elk een cheque van 250 euro.

Ledendag 2018 009 websiteOp zaterdag 20 oktober trokken we ons in de voormiddag terug in het Keizershof Hotel en gingen we na wat onze dromen zijn voor het Rodenbachfonds. Na de broodjeslunch kon men Utopia bezoeken of deelnemen aan de Priester Daenswandeling. Tijdens de afsluitende receptie reikten we de interne 'Passie voor je buur(t)'-prijs uit.

IMG 5310Op woensdag 26 september experimenteerden we voor het eerst met het concept ‘Levende Boeken’. Het idee kwam van Fatma Obuobayda, een Palestijnse buurtbewoonster uit de Gentse wijk Brugse Poort.

20180920 114247Elk jaar organiseren we een uitstap over de taalgrens. Op donderdag 20 september trokken we naar Ath. Er stond onder andere een uitgebreide stadswandeling en bezoek aan het museum van het Reuzenhuis op het programma. Een sfeerverslag.

Buren8Op vrijdag 25 mei was het Dag van de Buren. Buurtwerking Beukendreef Aalst liet zich ook niet onbetuigd. We waren erbij en maakten een sfeerverslagje.